Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm compania noastră EUROMAT GROUP srl ca pe o companie de import export, infiinţată în anul 2001 în Bucureşti, Romania.
Deşi s-a scurs foarte puţin timp de la infiinţare, compania noastră s-a dovedit a fi una dintre cele mai active companii specializate în comercializarea utilajelor şi echipamentelor folosite in diferite domenii de activitate : construcţii, intreţinere de drumuri, servicii de salubritate, etc. precum şi in intreţinerea acestora service in garanţie si post-garanţie.
Maşinile si echipamentele comercializate de compania noastra provin in marea lor majoritate de la companii de renume si cu traditie din Comunitatea Europeana Germania, Franţa, Italia, Suedia, etc. -, precum şi de la companii in plină dezvoltare din ţările din Europa Centrala Cehia, Polonia. Calitatea acestor masini si echipamente au asigurat succesul si pe piaţa românească.
Echipa noastră, tânară si dinamică, a reuşit să acopere cu succes teritoriul Romaniei si să aiba relaţii speciale cu firme din multe orase importante din ţară.

Departamentul de Service, prin specialiştii săi, poate asigura in cel mai scurt timp posibil intervenîiile pentru reparaţiile maşinilor si echipamentelor care necesită acest lucru. Aceasta se poate realiza prin echipele mobile de service ce se deplasează la locul indicat de client cu ajutorul autovehiculelor speciale de service dotate adecvat cu truse de scule. Interventiile se pot face si la atelierul nostru de service din Bucureşti, unde avem pe langă dotarea specifica şi un depozit de piese de schimb pentru maşinile şi echipamentele comercializate de noi si nu numai.
De asemenea, putem asigura asistenţă tehnică si intreţinere pentru orice tip de echipament, pe baza de contract de intreţinere si service.

Specialiştii noştrii va stau tot timpul la dispoziţie !

Bazaţi pe experienta acumulata, suntem convinşi ca o colaborare intre societaţile noastre poate fi un real succes, aducând beneficii de ambele părţi.

Pentru orice detalii si propuneri nu ezitaţti să ne contactaţi !