Cum sa iti alegi draperiile

Cum sa iti alegi draperiile

Dacă întrebați decoratorii ce accesoriu poate completa o cameră, majoritatea ar spune cu încredere draperiile. Sunt de acord cu acest lucru, dar numai atunci când sunt alese perdelele potrivite. Când vine vorba de alegerea draperiilor potrivite pentru ferestre, este o chestiune de culoare, țesătură, lungime. Cu atâtea decizii, se poate simți copleșitor. Staben Design va lansat draperiileîn gama lor de produse. Calitatea este la îndemână, iar varietatea de culori și modele sunt imbatabile.  Ei bine, există câteva sfaturi atunci când vine vorba de găsirea draperiilor potrivite pentru casa ta, iar Staben Design primește câte un A + pentru fiecare.

Alegeți draperiile cu culori îndrăznețe pentru a crea dramă în spațiul dvs. Acest lucru funcționează în special în spații mici cu pereți albi sau neutri. Joacă-te cu culoarea și folosește tonuri similare în arta ta și alte accesorii pentru consistență. Aceste draperii cu modele florale aduc cantitatea potrivită de culoare.


Draperiile dvs. ar trebui să ofere intimitate și chiar să blocheze lumina. Draperiile de la Staben Design sunt suficient de groase pentru a bloca puțină lumină, ceea ce este plăcut.

Draperiile dvs. trebuie să se poată spăla la  mașina de spălat. Adică, cine are timp să-și curețe draperiile? Nimeni! Tot ce trebuie să faceți pentru aceste draperii este să spălați mașina la rece (fără înălbitor). Și vă recomand cu tărie să vă păstrați perdelele curate și fără praf și bug-uri.