Livrarea produselor se face prin curierat rapid, pana la domiciliul cumparatorului in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. In cazurile in care destinatia este in afara ariei de acoperire, firma de curierat percepe taxa de 1 leu/km suplimentar.

 Datorita volumului si greutatii produselor, curierul va supraveghea doar descarcarea produselor din masina. Rugam insistent a se verifica produsele primite in prezenta curierului, moment in care produsul deteriorat in timpul transportului, poate fi refuzat. Orice reclamatie ulterioara, nu va fi luata in consieratie decat daca produsul prezinta defect de fabricatie.

 Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul produselor de la masina de livrare pana la locuinta. Livrarea produselor aflate in stoc se face in termen de 24-48 ore iar in ceea ce priveste produsele comandate special, livrarea poate dura intre 3 de zile si 30 de zile.

In cazul in care doriti sa faceti retur la un produs comandat de la noi va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon: 0741217172.