Ghid pentru alegerea celor mai bune lenjerii de pat pentru un somn minunat

Ghid pentru alegerea celor mai bune lenjerii de pat pentru un somn minunat

Ghid pentru alegerea celor mai bune lenjerii de pat pentru un somn minunat

Totul se rezumă la diferite tipuri de fire și la modul în care acestea se țes împreună pentru a face o lenjerie de pat care se potrivește preferințelor dvs. Bumbacul este cel mai popular pentru performanțe de top. Cunoscut pe scară largă pentru rezistența sa, bumbacul este, de asemenea, respirabil, absorbant și moale la atingere. Aceste atribute permit aerului să treacă prin țesătură pentru a vă menține răcoros vara și cald iarna, oferind un somn minunat pe tot parcursul anului. Bumbacul are diferite soiuri și există și alte fire naturale care câștigă popularitate în colecțiile de lenjerii de lux.

Selectarea unui tip de fir

Firul este fibra care este țesută pentru a face țesătura pentru lenjerii. Fiecare fir are calități distinctive de fibre care contribuie la simțire și atingere pentru un somn minunat.

Bumbac: 

Lenjeriile de bumbac sunt cele mai populare dintre fibrele naturale. Lenjeriile obișnuite din bumbac sunt cele mai economice și cele mai rezistente. Soiurile de bumbac organic sunt cultivate fără utilizarea de pesticide, care se raportează că afectează persoanele cu anxietate. Acest lucru face din bumbacul organic o alternativă perfectă.

  Lenjeriile din bumbac egiptean au fibre lungi și suple care fac o cearșaf frumos moale și respirabil pentru un somn minunat. Lenjeriile de bumbac sau peruviene sunt fibre foarte lungi precum lenjeriile de bumbac egiptean. Principala diferență este că firul provine exclusiv din Peru.

Alte fibre de fir:

Firele mai noi au ajuns pe piața de foi de lux și sunt iubite pentru absorbția și moliciunea lor. Foile de bambus sunt ecologice, la atingere și hipoalergenice, pe lângă faptul că sunt incredibil de moi. Bambusul este adesea amestecat cu un alt fir, cum ar fi bumbacul, împletind puterea și această moliciune incredibilă.

  Lenjeriile de eucalipt sunt o altă opțiune ecologică și durabilă, cunoscută pentru rezistența sa la ridurile moi și calitățile antibacteriene.

Începeți căutarea

Cu aceste noi cunoștințe în buzunar, sunteți acum gata să începeți explorarea colecției de lenjerie de patStaben Design pentru opțiunea perfectă pentru un somn minunat. Nu uitați să verificați linkul OUTLET pentru a profita de reduceri incredibile pe măsură ce parcurgem un nou inventar. Vă veți mulțumi mai târziu, deoarece veți constata că a fi atât de bine odihnit are un efect domino minunat și pozitiv asupra restului vieții voastre.